Get Adobe Flash player

Грижа за къдрава коса с CURL CONTOUR

Грижа за къдрава коса с CURL CONTOURСерията CURL CONTOUR на L’ORЕAL PROFESSIONNEL е първата подхранваща и интензивна грижа за перфектно очертани къдрици.

В студио за красота НАОМИ, предлагаме грижа с молекулярна прецизност за къдравата ви коса, за постигане на перфектен баланс между подхранване и форма.

 

Серията Curl Contour се състои от следните продукти:

  • Тонизираща маска за къдрава коса Loreal Curl Contour - подхранва косата, възстановява влагата, като оставя къдриците меки, лъскави и еластични. Елиминира досадното заплитане и я прави лесна за разресване.
  • Двуфазен спрей-серум за къдрици Loreal Curl Contour - овлажнява къдриците и ги прави меки, еластични и подредени. Оставя косата с изключителен блясък. Комбинацията Nutripulse подсилва серамидите на косъма и го подхранва в дълбочина.
  • Шампоан за къдрава коса - Loreal Curl Contour - набавя необходимата влага на косата, оставя къдриците меки, еластични и блястящи. С коктейл от серамиди, екстракт от гроздови семки и оформящи агенти, оставят косата овлажнена, подхранена и блестяща от здраве.
  • Грижа без изплакване

 

Заповядайте в студио за красота НАОМИ, да предложим най-добрата грижа за косата ви!