Get Adobe Flash player

Vitamino color за боядисана коса

Серия Vitamino color на L`Oreal за ексклузивна грижа за боядисана коса от салон за красота НАОМИ

Салон за красота НАОМИ ви предлага една цялостна система, за защита и грижа на боядисана коса.

Продуктите от серията Vitamino Color на L`Oreal Professionnel подпомагат за подобряване на вътрешната структура на косъма, удължава интензивността на цвета като отблъсква водата, което помага за защита на цвета и подобряване на блясъка.

Серията Vitamino color включва следните продукти:

  • шампоан за боядисана коса Vitamino color - деликатно почиства и защитава боядисаната коса. Придава мекота и блясък. Облекчава разресването.

Система за двойна защита на цвета:

Технология Hydro-Resist, създаваща на повърхността на косъма невидим водоотблъскващ филм, защитаващ цветовия пигмент.

Технология Incell, укрепваща структурата на косъма отвътре.

  • Маска за боядисана коса Vitamino color - насочена към отслабените зони на косата. Създава лек филм на всеки косъм, за предпазване от ежедневното износване, за по-силен блясък и жизненост на цвета само за 1 минута. Удължава интензивността на цвета като отблъсква водата, което помага за защита на цвета и подобряване на блясъка.
  • Балсам за боядисана коса Vitamino color - подхранва и омекотява косата. Запазва цвета сияен и наситен за по-дълго време. Косата се разресва лесно, а цветът е красив. Защита с UV филтър.
  • Ампула за боядисана коса Vitamino color за укрепване и защита на цвета на боядисаната коса. Запечатва цвета на косата, предпазва от бързо избледняване. Двойно подхранване на фибрите на косата. Косата е мека, жизнена и здрава.
  • Крем без изплакване Vitamino color - защитава и дисциплинира фибрите, запазва блясъка на боядисаната коса. Мигновенно разресване. Комплекс от витамин Е, антиоксиданти, активни житни протеини и амино киселини, които подхранват фибрите на косъма, удължават живота на цвета и придават блясък.

Заповядайте в студио за красота НАОМИ, да предложим най-добрата грижа за косата ви!