Get Adobe Flash player

Серия Volumetry - обем за финна коса

Студио за красота НАОМИ, ви представя Volumetry Serie Expert на L’Oreal Professionnel – съвременна грижа за косата, която осигурява красив обем, и задоволява хранителните нужди на тънката коса.

Серия Volumetry - обем за финна коса

Серията се състои от четири изцяло нови продукта за обем:

Шампоан за обем Volumetry Anti-Gravity Volumising Shampoo – 250 ml

Шампоан почиства скалпа, за да може обемът да се образува от корените. Ново поколение интелигентни полимери, заредени с отрицателни йони, директно нацелват положителните йони на повърхността на косата, за да освободят естествения й обем, без да я правят тежка.

Балсам Volumetry Anti-Gravity Volumising – 150 ml

Лека подхранваща формула, която подхранва, омекотява и придава обем на тънката коса. Тази комбинация от Intra-Cylane TM и Hydralight технологии поддържат косъма като в същото време го овлажняват.

Спрей за обемна коса Volumetry Anti-Gravity Volumising Mist – 125 ml

Първият спрей за коса без отмиване на L’Oreal Professionnel обогатен с Intra-Cylane TM; той придава плътност и обем на фината коса. Иновативната технология помага да се поддържа косъма, като в същото време се почистват мазните натрупвания по корена му.

Спрей за коса Volumetry SOS Volume Spray – 78 ml

Идеален за активни жени, този лак за обем под формата на пудра използва ефективна формула, която предпазва от образуване на себум в корените, като в същото време създава обем на цялата коса и я освежава. Как се използва: Разклатете добре преди използване. На суха коса впръскайте в корените, по цялата дължина, като държите лака в изправено положение. Разрошете леко корените с пръсти и създайте обем по дължината на косата.

Технологията

Serie Expert Volumetry е резултат на три иновативни технологии за грижа за косата, които допринасят за обем и подхранване на тънката и сплескана коса без обем.

  • Салицилова киселина – нежно почиства скалпа, премахва мазните натрупвания и намалява риска от сплескване на косата.
  • Intra-Cylane TM – молекулата прониква в кората на косъма, където подсилва структурата му, за да бъде гъвкав и създава силна основа за поддържане на обема.
  • Hydralight – тази активна съставка е позната със своите леко овлажняващо действие. Тя хидратира и подхранва, без да прави косата тежка.

Заповядайте в студио за красота НАОМИ, да предложим най-добрата грижа за косата ви!