Get Adobe Flash player

L’Orеal Professionnel Bulgaria

Зарадвайте Ваш близък с ваучер за подарък от Студио за красота НАОМИ

За контакти:

София, Ситняково

ул."Хан Омуртаг" №84

тел.: 943 44 53

Работно време:

Понeделник: почивен ден

Вториник-петък: 09:00-20:00

Събота: 09:00-17:00

Неделя: 11:00-18:00

gsm: 0878 55 80 11

0878 55 80 12

e-mail: naominails@abv.bg

Наоми във Facebook

 

Нова програма против  косопад за мъже от Лореал и студио НАОМИ

Приятели

Ноктопластика

ноктопластика-гелНоктопластика с гел - гелът е еднокомпонентно средство за третиране на ноктите, което ги укрепва и насърчава растежа. Приложен върху предварително подготвени нокти, продуктът действа лечебно на нокътната плочка под лека UVA светлина, оставяйки нокътя твърд, но гъвкав и с естествен гланцов завършек. Ако се търси удължаване на нокътя, гелът се прилага върху предварително залепени удължители.

Предлага се както в наситени цветове, така и прозрачен и френски. Гелът може да се използва за покритие върху естествени нокти, за скулптуриране или само за върховете на ноктите. Също така може да се прилага и върху други системи за обработване на ноктите като фибро стъкло или акрил.

Друго предимство на този вид ноктопластика е, че тя може да се прилага на нокти с различни проблеми като:

  • нокти с разцепен слой,
  • дълбоко нацепени нокти,
  • нокти с надлъжни и с напречни бразди и др.

 

ноктопластика -акрилНоктопластика с акрил - Акрилните нокти са много здрави и са подходящи за хора с меки и чупливи нокти. При изработката на акрила смесват полимер на прах и течен мономер, които образуват паста във вид на пластелин. Тя се нанася върху нокътя и се изчаква, докато се втвърди.

Акрилният маникюр е изключително траен и изглежда напълно естествено.Той дава повече възможности за разнообразяване на дизайна на вашите нокти. Без значение дали сте избрали художествени картини, аквариум или обемен дизайн на ноктите, всеки един от тях ще изглежда перфектно.