Get Adobe Flash player

L’Orеal Professionnel Bulgaria

Зарадвайте Ваш близък с ваучер за подарък от Студио за красота НАОМИ

За контакти:

София, Ситняково

ул."Хан Омуртаг" №84

тел.: 943 44 53

Работно време:

Понeделник: почивен ден

Вториник-петък: 09:00-20:00

Събота: 09:00-17:00

Неделя: 11:00-18:00

gsm: 0878 55 80 11

0878 55 80 12

e-mail: naominails@abv.bg

Наоми във Facebook

 

Нова програма против косопад за мъже от Лореал и студио НАОМИ

Приятели

Маникюр и педикюр

Красивите и добре оформени нокти са украшението на женските ръце. Но за да изглеждат Вашите ръцете идеално трябва и грижата за тях да бъде на ниво.

В студио "НАОМИ" за вашият перфектен маникюр се грижи Мая Георгиева с над 10 години опит в Гърция на остров Крит. Защитава мастер клас по ноктопластика в Атина и през 2007 г. печели първо място в ІІ-ри национален конкурс по ноктопластика в България - "Арена на красотата", категория "Акрил изграждане - френски", а на ІV-я национален конкурс е поканена като наблюдаващ съдия.

Салонът работи със следните марки лакове - CND, LCN и Gelish Harmony.


Маникюр

Маникюр

 • Френски маникюр -  това е един от най-популярните и универсални начини за декорация на нокти. Подходящ е за всякакви поводи, както за ежедневието, така и за специалните случаи.
 • В класическия си вид се използва като основа за много видове дизайн на нокти.
 • СПА терапия
 • Парафино терапия на ръцете -  Вашите ръце непрестанно са изложени о на капризите на времето. Парафинотерапията е най-подходяща за хидратация, омекотяване и възстановяване на кожата. Още след първия сеанс сухата, загрубяла кожа на ръцете е  по-мека и кадифена, тенът е избистрен, а ноктите - добре подхранени.
 • Gelish - изберете един от 48 цвята Gelish лак и му се наслаждавай за 21 дни! Пълна информация за марката Gelish на Nail Harmony може да прочетете тук!
 • Ши лак /Shellac/ е първия хибриден цвят, разработван повече от пет години в лабораториите на CND (Creative Nail Design) и без аналог на световния пазар. Истинска иновация без износване и напукване на покритието, с гарантирана дълготрайност - 14 дни без дефекти. Shellac се третира под UV лампа и времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите като в същото време ги защитава ефективно. Част от революционния модел при Shellac се крие и в начина, по който покритието се сваля - нежно и бързо, без пилене и вредно влияние върху ноктите ви.

14 дни великолепие и блясък, които пристрастяват! още...


ПедикюрПедикюр

 • Педикюр - краката имат нужда от същите грижи, както и ръцете. Добрата грижа за вашите крака предполага подобряване на естественото състояние на нокътя, което освен здравословно е и много естетично. В студио "НАОМИ" ще се погрижат за вашия идеален педикюр.
 • SPA педикюр
 • Лечебен педикюр
 • Парафинова терапия за крака - представлява ефективен метод за затопляне, чрез което се облекчава сковаността и болката. Изстивайки, парафиновото покритие служи като топлопроводник за проблемните области. Това облекчава болката и сковаността в крайниците. Парафинът има свойството да абсорбира и задържа топлината. Точно това го прави така ефективен за топлинна терапия. Топлината, съдържаща се в парафина, отваря порите на кожата и подхранва педикюра ви, което от своя страна позволява по-добро кръвообращение на кожата и по–бърз растеж на ноктите. Резултатът е мека и блестяща кожа в съчетание с перфектен педикюр.

Галерия с наши модели