Get Adobe Flash player

Услуга против накъсване на косата – Force vector

Услуга против накъсване на косата – Force vector в студио за красота НАОМИ

При накъсване на косата единственото решение е  скъсяване на дължината. Експертите на L’Oreal намериха решение без да е нужно да се подстригвате, разбира се, ако държите да не сменяте имиджа.

Студио за красота НАОМИ ви предлага услуга против накъсване на косата с иновативната серия L'Oreal Force Vector

Тайната на продукта се дължи на молекулата Glycocell (incell и екстракт от пчелно млечице), която комбинира възстановяващото действие на Incell и отдавна познатите лечебни свойства на пчелното млечице.

Серията от продукти Force Vector на L’Oreal  се състои от три продукта за домашна употреба и още един, с който можете да се поглезите при нас в студио НАОМИ.

1. Подсилващ шампоан срещу накъсване
– подсилва и предпазва косъма, за коса искряща от сила. Съдържа 5 пъти повече Incell в сравнение с обикновен шампоан за мигновен резултат срещу накъсване.

2. Подсилваща маска срещу накъсване – Предпазва и подсилва косъма в дълбочина за мека коса, искряща от сила.

3. Подсилваща грижа срещу накъсване без изплакване – подсилващо термо-активно мляко, което действа при оформяне на косата със сешоар или преса. Термо-активното мляко не само защитава косата при използване на сешоар или преса, а дори я прави по-здрава докато активните му съставки се активират от топлината и възстановяват увредената коса. Така хем се грижим за здравето, хем за перфектния външен вид на косата си.

Концентрирана доза Incell - само във фризьорските салони: Професионалната грижа за здравето на косата се допълва от ампулата Force Vector Incell Max с концентрирана доза Incell, предназначена за използване във фризьорския салон.

Тази локална подсилваща грижа е обогатена с най-високата концентрация на Incell от цялата серия Force Vector.

Нанасяме я върху измита и подсушена коса и след няколко минути я изплакваме.

Ефект: Придава сила и устойчивост на изтощената и късаща се коса.

Заповядайте в студио за красота НАОМИ, да предложим най-добрата грижа за косата ви!