Get Adobe Flash player

Absolut Repair Lipidium - Мисия „Красива и здрава коса“ - възможна!

Мисия „Красива и здрава коса“ - възможна!

Лабораториите на Л‘Ореал провеждат запитване сред 6 страни с въпрос „Кой е приоритет номер 1 за косите на жените?“. Оказва се, че най-голямото желание на жените е да имат здрава коса – мека, гладка, блестяща, силна!

В следствие на редица външни фактори – ежедневната употреба на инструменти - гребен, четка, ластик за коса, преса, сешоар; влиянието на времето – слънце, студ, вятър, хлор...; интензивните химически третирания – боядисване, обезцветяване, трайно изправяне или къдрене, косата губи своята здравина, блясък и мекота.

Лабораториите на Л‘Ореал си поставят за цел да направят мисията „Здрава и красива коса“ – възможна. След като разглеждат структурата на косъма, установяват, че различните зони се нуждаят от различна степен на възстановяване. Зоната в близост до корените е най-младата част на косъма и тя се нуждае от най-малко възстановяване. Дължините и полу-дължините са били излагани на външни агресии в продължение на повече години и като резултат кератиновите връзки в косъма са по-крехки, отслабени, косата губи здравина и блясък. Най-дълго страдалите зони на косъма са връхчетата – на места кератиновите връзки липсват, оставяйки сърцевината на косъма изложена на външни агресии, които от своя страна разрушават цялостта на косъма и той се къса.

Новото откритие на Л‘Ореал в грижата за косата е формулата Lipidium, която съдържа четири съставки – пчелно млечице, фито-кератин, серамиди и липиди. Освен, че е мощен, този комплекс е и интелигентен, защото разпознава степените на нужда от възстановяване на различните зони на косъма и се насочва към най-силно нуждаещите се. В резултат косъмът отново става– от корените до връхчетата. По много деликатен, но осезаем начин новите опаковки на серията внушават именно този очакван резултат от продуктите – съставките в тях помагат на косъма да изглежда отново здрав, блестящ, равномерен. Капачките на продуктите са с цвета на продуктите и това създава впечатление за цялостност – сякаш шампоанът представлява красив, здрав и хомогенен косъм.

Кирстен Дънст препоръчва серията Absolut Repair Lipidium, защото за нея, както и за 1 от 3 жени, здравето на косата е приоритет №1!


Моментално възстановяващ шампоан за силно изтощена коса

Моментално възстановяващ шампоан за силно изтощена коса

Възстановява чувствителните зони на косата, косата става по-силна, защитена и блестяща. Тя възвръща естествената си жизненост.
Моментално възстановяваща грижа с изплакване

Моментално възстановяваща грижа с изплакване

Възстановява в дълбочина и подхранва фините коси. Косата е напълно реконструирана, мека и блестяща.

Моментално възстановяваща маска за силно изтощена коса

Моментално възстановяваща маска за силно изтощена коса

Възстановява в дълбочина и подхранва плътните коси. Косата е напълно реконструирана, мека и блестяща.
Термо-защитен крем за силно изтощена коса

Термо-защитен крем за силно изтощена коса

Мощна възстановяваща формула, обогатена с Ксилоза, която се активира от топлината на сешоар и преса за коса. Дисциплинира косата, прави я лесна за оформяне и придава блясък.

Реконструиращ серум

Реконструиращ серум

Възстановява, улеснява изправянето и придава копринено усещане на дължините и връхчетата на силно изтощените коси.

Двоен серум

Двоен серум

Продуктът Звезда в серията, който моментално запечатва цъфналите връхчета и придава на косата здрав и жизнен вид. Продуктът съдържа Ксилоза, която озигурява термо-защита на косата, за да я защити от вредното влияние на пресата върху косата. Интересната текстура на продукта – две фази – крем и олио, които се смесват буквално преди нанасянето, гарантират качествата на съставките.

Primer Repair

Primer Repair

Моментално реконструира вътрешната структура на косъма с дълготраен ефект, осигурява здравина и устойчивост при силно изтощена коса. Предпазва косъма, а косата е видимо по-силна, копринена и блестяща.

Power Repair

Power Repair

Засилва единството на междуклетъчния цимент, възстановява кутикулата като изглажда плочките и защитава от външни агресии косъма. Косата е възстановена, напълно подхранена, мека, блестяща и лесна за оформяне.

Продуктите от серията, може да закупите в салон Наоми.